Miljø, klima og bæredygtighed

Med en varmepumpe får du billig varme året rundt

0

Luft til vand varmepumpen bruger energien fra udeluften til at udvikle varme i et lokale eller bolig. Denne varmepumpe opvarmer brugsvandet på en mere bæredygtig og miljøvenlig måde, og er en god økonomisk investering, hvis man ønsker at spare en masse ressourcer og energi på at få energi ud fra udeluften.

En luft til luft varmepumpe har ikke egenskaberne til at opvarme vand, men distribuerer udelukkende varm luft ind i det givne lokale. Denne varmepumpe er delt i en udendørs og indendørs del, som sikrer den optimale varmeudvikling. 

Det korrekte valg af varmepumpe afhænger af formålet for varme. Overordnet set er en varmepumpe en god implementering på områder hvor der ikke er naturgas eller fjernvarme som energikilde. 

Valg af varmepumpe afhænger af boligen eller lokalerne, alt efter målet for og kravet til energitilførslen. En varmepumpe er god at implementere på steder hvor der ikke er fjernvarme og naturgas som energikilde. En varmepumpe leverer billig varme året rundt, men er ikke en god investering hvis der skal leveres varme til store arealer i en bygning, her vil el-varme være en god investering.

Leave A Reply

Your email address will not be published.