Miljø, klima og bæredygtighed

Marokkanske tæpper er bæredygtige

0

Marokkanske tæpper fra Tibladin er bæredygtige, miljøvenlige tæpper, som er håndvævet i Marokko. Alle marokkanske tæpper er unika og håndlavet af marokkanske kvinder fra kvindeoperativer, som Tibladin støtter op om.  

De mest populære typer af marokkanske tæpper er Beni Ouarain tæppe og Boucherouite tæpper, der er meget forskellige i sit udtryk. Fælles for tæpperne er dog, at de er af højeste kvalitet og pynter i ethvert hjem.

Boucherouite tæpper

Boucherouite tæpper er fremstillet af stof rester som ellers skulle kasseres. Det er altså et meget bæredygtigt tæppe, og de farvestrålende Boucherouite tæpper er også meget populære herhjemme i Danmark, hvor mange influencers og bloggere har et Boucherouite tæpper i deres hjem. Boucherouite tæpper er farvestrålende og er sammensat af lapper af forskellige stoftyper, så hvert tæppe får dets helt eget udtryk.

Det siges, at Boucherouite tæpper udtrykker de følelser, som de kvinder, som vævede det bæredygtige tæppe, havde på det tidspunkt tæppet blev vævet på.

Beni Ouarain tæppe

Beni Ouarain tæppe er fremstillet af ren uld, som er både varmt og lækkert at sætte fødderne ned på.

Beni Ouarain tæppe er typisk et lyst tæppe, i hvid eller beige, med karakteristiske sort ruder, og sommetider med et strejf af farve.

Beni Ouarain tæppe er et meget populært tæppe herhjemme, men for det meste sælges der masseproducerede tæpper, som ligner et Beni Ouarain tæppe, men uden at være fremstillet af 100 % uld, som et ægte Beni Ouarain tæppe er. Alle Beni Ouarain tæppe på Tibladin er ægte og fremstillet i Marokko.

Tibladin er en dansk webshop der sælger marokkansk håndværk og marokkanske tæpper. Tibladin har både små og storetæpper, marokkanske tæpper i farver eller i mere neutrale farver.

Er du på udkig efter et bæredygtigt tæppe, som er fremstillet af restmaterialer, og holder i mange, mange år, så er Boucherouite tæpper og Beni Ouarain tæppe noget for dig.

Leave A Reply

Your email address will not be published.