Miljø, klima og bæredygtighed

Moderne og fremtidssikrede byggerier med bæredygtigt træ

0

I dag mere end nogensinde er der fokus på at anvende bæredygtige materialer i holdbare og fremtidssikrede byggerier. En grøn tankegang er alfa omega for en mere bæredygtig levemåde. Simpson Strong-Tie er verdens førende leverandør af kvalitets bygningsbeslag fremstillet efter mangeårig erfaring i byggebranchen. Beslagene er lavet langtidsholdbare, hvilket sikrer en lang levetid.  

Simpson Strong-Tie tilbyder bjælkesko flere forskellige størrelser og varianter, og de bruges til projekter med bjælker. Det er vigtigt at en bjælkesko er tilpasset bjælkens dimension, og derfor har Strong Tie bjælkesko i mange versioner. 

De er udviklet til at kunne fremstå synligt eller skjult, hvis det er hvad man ønsker. Den alment kendte bjælkesko har udvendige fliger, som garanterer en solid samling ved montering. 

Bjælkeskoen anvendes til at samle træ-elementer, og det er vigtigt at bjælkeskoen er tilpasset træets dimension, for at sikre en holdbarhed. Træet må ikke kunne flytte sig over tid, og skal derved sidde utrolig stramt om det træ, som fungerer som led i fastgørelsen. 

Langt de fleste huller i moderne bygningsbeslag måler 5 mm og passer dermed sammen med beslagskruer på 5 mm. Der tilbydes diverse forskellige skruer til bjælkesko og bjælkebærere i sortimentet.

Beslagenes kompakte og stærke funktion sikrer en holdbar løsning til bygningskonstruktionerne. Uanset om beslagene skal bruges til gør det selv projektet eller på byggemarkedet, er det vigtigt med den rette kvalitet og ydeevne i det udbudte. Simpson Strong Tie er en af nationens førende leverandør af bygningsbeslag til virksomheder, og derfor skal der løbende udføres kontrol på de udbudte produkter for hele tiden at tilbyde den bedst mulige kvalitet overfor forbrugerne.

Leave A Reply

Your email address will not be published.