Miljø, klima og bæredygtighed

Økologiske tekstiler med vaflet design

0

HUMDAKIN er en dansk virksomhed med fokus på bæredygtighed i form af økologiske tekstiler, allergivenlige cremer og sæber. HUMDAKIN har udviklet et vaflet design af deres økologiske tekstiler. Her kan du med stil og lækkert design. 

HUMDAKINs Waffle kollektion indeholder køkkenhåndklæder, badehåndklæder og karklude fremstillet af økologiske tekstiler. Generelt for alle de økologiske tekstiler i vores Waffle kollektion er, at de er fremstillet i dejligt, vaflet bomuld, der er både blødt, dekorativt og med en fantastisk sugeevne.

Vores køkkenhåndklæder i bomuld har en lang levetid, er bærdygtige og allergivenlige. De alment kendte køkkentekstiler fremstillet af syntetisk materiale har en kortere levetid og værner ikke om miljøet på samme måde som håndklæderne fra HUMDAKIN gør det. Alle waffle tekstiler er fremstillet uden hårde kemikalier, og fungerer perfekt på huden. 

Vaflede tekstiler til bæredygtig rengøring

Køkkenhåndklæder og tekstiler fra HUMDAKIN er fremstillet i 100% GOTS-certificeret bomuld. GOTS står for The Global Organic Textile Standard og er et velkendt og anerkendt miljømærke over hele verden, som de økologiske tekstiler kan bryste sig med. Undervejs i hele fremstillingsprocessen er der et stort fokus på miljøet og reglerne på området. Det er kundens sikkerhed for ordentlige materialer og dermed produkter af høj kvalitet og forarbejdet under ordentlige forhold. 

Alle tekstilerne i HUMDAKINs sortiment er GOTS-certificerede. Med et håndklæde eller en karklud fra HUMDAKIN kan du med god samvittighed sige, at du går ind for bæredygtig rengøring. Det bløde materiale i form af bomuld, som tekstilerne er fremstillet af, gør det tilmed behageligt at gøre rent.

Leave A Reply

Your email address will not be published.