Miljø, klima og bæredygtighed

Økologiske tekstiler og bæredygtige sæber

0

Gør dit hjem grønnere at bo i 

i dag er det vigtigere end nogensinde at tænke på miljøet i vores hjem. Flere og flere virksomheder tænker i grønnere alternativer til hverdags produkterne. Boligerne er nogle af de største klimasyndere overhovedet, og vi skal gerne implementere flere grønne alternativer i vores dagligdag. 

Humdakin fremstiller økologiske og bæredygtige rengøringsartikler og tekstiler til den moderne husholdning. Her er kvaliteten i top, og tekstilerne er fremstillet med fokus på genanvendelighed og med tanke på miljøet. 

Giv dit hjem nyt liv med bæredygtige materialer 

Ved at tilføje miljøvenlige og bæredygtige produkter til din rengøring, undgår du brugen af skadelig parfume og pesticider. Det er både bedre for din hud og planeten. Økologiske viskestykker og håndklæder i bomuld er langtidsholdbare tekstiler, som er fuldt funktionsdygtige vask efter vask. Det er en god investering at tilføje sit hjem bæredygtige materialer, som over lang tid kan sikre din rengøring. 

Der kan spares penge på at anvende sin opvaskemaskine og vaskemaskine, som kan rengøre legetøj, emhætte osv. Så holdbarheden forlænges. Humdakin tror på brugen af nordiske ingredienser såsom havtorn, kamille, rød tang eller salvie. Danmark er beriget med kulturelle oplevelser, og fantastiske dufte og aromaer. De økologiske og allergivenlige rengøringsprodukter indeholder sunde dufte, der giver ny energi til hjemmet. 

Forbrugerne tænker bæredygtigt ved online og fysisk handel

Vi er på farten i dag, og alt skal gerne gå med lynets hast, når vi handler online. Vi betaler gerne mere for en vare, hvis vi er sikret en høj kvalitet og god service. Vi går op i, hvordan produkterne fremstilles, og hvilke påvirkninger det har på kloden. Vi tænkere grønnere i måden at leve på, og udvikler hele tiden vores levestandarder. 

I større familier med børn, handles der økologisk og allergivenligt, for at give børnene de bedste vilkår og undgå følgesygdomme. Ved at tilvælge produkter uden parfume, allergener eller anden form for skadelige ingredienser, opretholder vi en sund levevis. Virksomheder fokuserer mere og mere på deres CSR profil, hvilket kommer til udtryk i fremstilling af produkter på B2B og B2C markedet.

Leave A Reply

Your email address will not be published.