Miljø, klima og bæredygtighed

Sådan slipper du af med dræbersnegle i haven

0

Rigtig mange kender i dag til problemet med de berygtede dræbersnegle, der spiser blade og planter i din have. Det er ved at være et udbredt problem hos mange danskere, og derfor bruger vi hvert år mange kræfter på at være frustrerede over disse. Men heldigvis er der faktisk hjælp at hente, og det kræver ikke meget af dig at få sneglene til at holde sig langt væk fra dine planter. Med små investeringer og justeringer i haven kan du nemt slippe af med dem til sommer. Så kan du passe på dine planter i fred og ro.

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde
med de omtalte virksomheder, eller de virksomheder, der linkes til.

Der findes mange forskellige metoder

Når det kommer til dræbersnegle i haven, er der mange god husmandsråd, der kan hjælpe dig med at komme af med dem. Men det er dog ikke alle sammen, der er lige gode, og ofte vil det kræve meget af din tid. Dræbersnegle kan ikke tåle salt, og derfor er et velkendt trick at bruge dette imod dem.

Vil du afprøve dette, skal du lave en pose med salt og have en pincet, så du kan samle alle sneglene op. Det kræver, at du er villig til at gå en runde i din have hver aften, og har du en stor af slagsen, så kan det godt være noget af en tidsrøver. Heldigvis er der også andre metoder, der kan gøre det hele lidt lettere for dig.

Sneglehegn

En anden måde du kan undgå at få dræbersnegle i dine planter, er ved at investere i et sneglehegn, der simpelthen gør det umuligt for disse snegle at bevæge sig op til dine planter. Har du mange plantekasser, der ofte bliver angrebet, er et sneglehegn det helt rette valg for dig. Du finder dit næste sneglehegn på sneglehegn.dk, og her er der helt sikkert det rette hegn til dig i de rigtige mål.

Sneglehegnet fungerer på den måde, at det har en skrå kant, som sneglene ikke kan bevæge sig op ad. Selve hegnet er en skrå plade, der kan graves ned omkring dine planter eller påsættes på f.eks. en træflade. Alt efter om du vil grave det ned eller påsætte det på f.eks. en plantekasse, så skal du kigge efter en model, der passer lige netop til dette.

Derfor skal du investere i et sneglehegn

Måske det kan virke en smule overflødigt med et hegn, der holder dræbersneglene væk fra dine planter, men det kan vise sig at være en god investering for dig. Den største fordel er, at du slipper for at skulle bruge tid på at fjerne de store snegle i haven og komme ud til spiste planter og hullede plade. Samtidig vil du undgå at skulle bruge f.eks. salt til at dræbe dem med, og det kan for mange være en lettelse. Det er nemlig ikke altid den helt store fornøjelse at putte snegle ned i salt, og det kan du nemt undgå med disse. Og så kan du én gang for alle vinde i kampen mod de store snegle og have alle dine planter i ro og fred fremover.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.