Miljø, klima og bæredygtighed

Bygningsbeslag til byggebranchen

0

Simpson Strong Tie er nationens førende leverandør af bygningsbeslag hovedsageligt til  

byggebranchen. I dag med høje krav til sikkerhed og funktionalitet, er det en nødvendighed at beslag bliver fremstillet i en høj kvalitet. 

Som tømrer eller gør-det-selv typen, har du mange muligheder for at udføre dine projekter. Der findes varmgalvaniserede, el galvaniserede og rustfrie beslag i flere størrelser, lige til behovet i branchen. 

I over 60 år er der produceret og leveret bygningsbeslag til den danske byggebranche, men også udlandet. Beslag kan både være en lille genstand, som fastgør eller samler forskellige elementer. 

Sikrer dit fremtidige arbejde på byggepladsen ved at anvende kvalitetsholdige bygningsbeslag. Beslagene bruges oftest til bærende konstruktioner, og skal være af god kvalitet med lang holdbarhed. 

Beslagene er designet med formålet understøtte forskellige konstruktioner/byggeprojekter i byggebranchen. 

I dag spiller sikkerhed og kvalitet en kæmpe rolle, når forskellige bygningskonstruktioner skal udarbejdes. 

Simpson Strong-Tie har flere års erfaring med fremstilling af bygningsbeslag, og har indenfor de seneste år udviklet bygningsbeslag. Det øgede krav til sikkerhed har også haft sin indflydelse på byggebeslagene, som skal gennemtestes og fortsat være af høj kvalitet, da elementerne skal være langtidsholdbare.

Leave A Reply

Your email address will not be published.