Miljø, klima og bæredygtighed

Ødegårdsferie i Sydsverige

0

Er du til ferie i rolige omgivelser væk fra stress og jag? Ved leje af Svensk Ødegård beliggende mellem Skåne og Blekinge har du muligheden for at komme lidt væk hjemmefra, og væk fra de faste rutiner og hverdagens forskellige faste aftaler. Mange familier har nydt at tilbringe en ferie i skønne omgivelser, hvor du er placeret midt i Sveriges fineste og grønneste natur, med vandet lige for døren og den dejlige lyd af fugle der kvidrer i dagtimerne.

Ødegården kan udlejes på uge- eller weekendbasis til organisationer, virksomheder og familier. Der er i den grad gode muligheder for alle typer forsamlinger at have en skøn ødegård til at få nye oplevelser på sjælen.

Ødegården er tro til sit navn, og du kommer virkelig væk fra mennesker og stress. Du har mulighed for at se en video fra Ødegården i Sverige, hvor du bedre kan danne din egen forståelse og få det visuelle udtryk på plads. Ødegården ligger ugeneret i en bøgeskov, men dog med en kort afstand på 3,5 km til det nærmeste supermarked, som åbner op for en masse muligheder til sine dage i det natursmukke område.

I sommerhalvåret er der mulighed for fiskeri, kajak- og kanosejlads på de omkringliggende søer på Immeln og Halen. Hvis man er til vinter skisport er det muligt at besøge Sveriges sydligste skisportssted i Vängä.

I 2018 fik Ødegården nye ejere, og der blev allerede fra start sat en renovering i gang, som har givet ødegården nyt liv og en frisk start til de nye besøgende. Så hvis du er til naturskønne omgivelser med mulighed for diverse aktiviteter på lands, i vands og i luften. En lækker oplevelse kan opnås med lave omkostninger, hvor du får en tildelt masse indtryk. Tager du hensyn til miljøet, er det en perfekt mulighed for at komme væk hjemmefra uden at skulle tage hårdt på miljøet.

Leave A Reply

Your email address will not be published.