Miljø, klima og bæredygtighed

Tag det miljørigtige valg for din bolig eller virksomhed

0

Det bevidste indkøb af belysning kan gøres både af privatpersonen og den virksomhedsansatte. Begge har lige god mulighed for at tage ansvar for vores klima og kan med simple indgreb vælge en mere bæredygtig tilgang til indretningen. Det er ikke irrelevant i tider som disse at have miljøet in mente, når man indkøber. Det formindskede energiforbrug er til kæmpe fordel for naturen, ligesom det i sidste ende også vil have positiv effekt på økonomien. LED-pæren er fremtidens valg for alle, der ønsker bedre belysning uden at skade miljøet. Strømmen, som LED-pæren bruger for at lyse, er minimeret gevaldigt sammenlignet med traditionelle pærer som gløde- og halogenpærer.

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde
med de omtalte virksomheder, eller de virksomheder, der linkes til.

Det behagelige lys er et kvalitetsvalg, der gavner det private hjem, ligesom virksomheden også får glæde af god belysning. Et stabilt lys, der tænder hurtigt og giver god belysning uden at flimre, er for alle mennesker ønskværdigt. Er du eller din virksomhed klar til at tage springet og skifte til LED-pæren, kan du læse mere hos LEDproff.

Som køber bør pærens levetid og holdbarhed have din interesse. En høj levetid sikrer den ultimative tilfredsstillelse, da den gode holdbarhed garanterer dig en økonomisk gevinst, fordi du ikke skal investere år efter år i nye belysningsmuligheder. En LED-pære kan brænde helt op til 50.000 timer og kan derfor holde mellem 10-15 år. Når man formindsker sit forbrug af pærer ved at vælge kvalitet, gør man også miljøet en tjeneste. Ressourcerne, der bruges på at producere middelmådige pærer, der ikke holder i længden, spares til fordel for en bedre produktion af LED-pærer af høj kvalitet.

Man vil med skiftet til LED-pærer også opleve en besparelse på elregningen, da pæren har et markant mindre energiforbrug end de traditionelle pærer. Den miljøbevidste forbruger vil også frydes over denne egenskab, da formindskelsen af den brugte energi er til gavn for klimaet, der hermed belastes mindre. Desuden gør det lavere energiforbrug også, at pæren ikke bliver nær så varm som andre lyskilder.

I virksomhedsmiljøet brænder pærerne, fra den første ansatte møder ind om morgenen, til den sidste lukker og slukker – ofte sent på dagen. Derfor er kvaliteten af pærerne vigtig. Valget af den miljørigtige pære er derfor ikke blot et statement til omverdenen, men faktisk en reel bæredygtig beslutning, der kan træffes af virksomheden.

Lyset fra LED-pæren er som tidligere nævnt mere ensartet og skifter ikke farve, som man nogle gange oplever med sparepæren. Hvis produkter skal fremvises i din virksomhed, kan du også vælge LED-pærer, der lyser med en varmere nuance, så dine varer vises flot og naturligt frem. I det private hjem kan det varme lys også findes behageligt, mens andre måske foretrækker en mere kold tone fra pæren. Valget af farvetone kan tages ved køb af LED-pærer, da disse fås i adskillige nuancer. Hermed kan den farvetone, der passer til dit behov – om det er i virksomheden eller i privaten – findes på markedet.

Smid de gamle glødepærer ud og tag i stedet et valg om at forbedre belysningen med tanke på miljøet. At vælge LED-pæren er en udskiftning, som ingen fortryder. Med pærens mange egenskaber, der bidrager til det gode lys, samt holdbarheden og energiforbruget, er LED-pæren på alle måder den mulighed, der vinder over markedets andre bud.

Leave A Reply

Your email address will not be published.