Miljø, klima og bæredygtighed

Nissan er populære på elbil markedet

0

Nissans absolutte bestseller på elbil markedet er deres LEAF model, som flere danskere investerer i. Nissan har skabt en avanceret teknologi i deres LEAF modeller, og har taget danskerne med storm. De har 2 kvalificerede elbiler til vidt forskellige behov. Den ene elbil har en rækkevidde på 270 km på en opladning, og er skabt til kørsel i byen med mange stop. Den model klarer hverdagsopgaver som kørsel til arbejde og levering af børn i nærliggende skole med bravur. 

Den anden LEAF model har en længere rækkevidde, som er på op til 385 km på en opladning. Den er oplagt til længere pendlerture, hvor man efter en endt arbejdsdag kan lade sin bil op over natten. 

Fremtiden er elektrisk 

Nissan LEAF tilbyder danskerne en smartere kørsel til hverdag, hvor du tilgodeser miljøet og får en dynamisk kørsel. I takt med at Danmark får flere og flere ladestationer implementeret, giver det mange muligheder for at lade op, ved længere ture på motorvejen. Fremtiden er elbiler, og vi bevæger os længere væk fra diesel- og bensindrevne køretøjer. Så spørgsmålet er hvor længe man skal vente før man tilpasser sig den naturlige overgang fra brændstofdreven til elektriskdreven. 

Er du på udkig efter en elbil fra Nissan, findes der flere forhandlere i Århus, Viby og Risskov, så uanset din placering er det nemt og overskueligt at afprøve din drømmebil. Har du fokus på miljøet er Nissan klart en af de populære bilmærker at overveje. Nissan for alvor har skudt sig selv ind i kampen på elbilmarkedet. Med deres innovative og teknologiske udvikling har de løbende fingeren på pulsen i forhold til at følge med udviklingen i samfundet lokalt samt globalt. 

Flere udbydere af elbiler 

Det er dog ikke kun NIssan, der har gang i produktionen af elbiler. Renault forhandlere og Volvo forhandlere tilbyder også deres versioner af en fuldt elektrisk bil. Som forbruger er der ikke andet for, end at besøge en nærliggende forhandler, som kan guide og tilbyde prøvekørsler i de forskellige elbilvarianter der findes i dag.

Leave A Reply

Your email address will not be published.