Miljø, klima og bæredygtighed

Idyl i Sverige – massere af natur og søer

Der er corona i hele verden, derfor er der mange som foretrækker at blive hjemme i ferien, eller tage i sommerhus. En trend er at flere danskere tager til de skandinaviske lande. Leje eller købe en Svensk Ødegårdsferie er et hit,

0

Ødegårdsferie i Sverige tæt på skov, sø – det er ren idyl og terapi for sjælen

Det er ren og skær “bonderøven” når flere og flere danske tager til Sverige for at opleve den svenske natur. Det er et hit at tage til sverige og opleve naturen og ro’en og leve primitivt i en svensk ødegård. Typisk ligger de svenske ødegårde ude for lands lov og ret, placeret tæt på, eller i skov med huse som er selvforsynende.

Det er nemt at komme til sverige efter øresundsbroen blev etableret og det giver den store fordel, her i coronatiderne, at du selv kan køre op og hjem. Dette gør ferien fleksible og du skal ikke bekymre dig om aflyste fly eller både.

I følge Statistika centalbyrån i Sverige så er der over 11.000 svenske fritidshuse ejer af danskere. I sær den lanve svenske krone var med til at købe billigt for os danskere tilbage i den økonomiske krise i 2008-2009.

Se mere her, hvis du interesseret i at leje en svensk ødegård tæt på sø

Den svenske natur har liiid mere at byde på end den danske

I sverige er der store søer, der er bakker og bjerge, der er store øde områder, der er elge, vildsvind og meget meget mere. Om sommeren kan du jage og fiske, om efteråret kan du samle svampe og bær og om vinteren kan du stå på ski. Ud over de mange aktiviteter kan du selvfølgeligt altid gå ud, lige meget årstiden, og nyde den friske luft, uforstyret af larm fra naboer, biler eller andet.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.